neem contact op
040-2215025
Uw winkelwagen is leeg

zonwering Waalre

Zonwering Vossen, Uw specialist in zonwering in Waalre

Zonwering Vossen is in 1968 opgericht. Wij zijn een echt familiebedrijf wat is overgegaan van vader op zoon. Gevestigd te Waalre, leveren wij alle vormen van zonwering in Waalre. Van zonwering tot garagepoorten, bij Zonwering Vossen bent u aan het juiste adres!

 

zonwering WaalreOfficieel Verano zonwering dealer Waalre

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u van ons een top product verwachten, waaraan u jarenlang plezier zult beleven. Wij werken met A-merken, waaronder Verano. Omdat wij zoveel vertrouwen in ons eigen product hebben krijgt u van ons ook een volledige garantie van 5 jaar. Daarnaast profiteert u bij ons ook van: 

  • Een lange levensduur van de producten;
  • Snelle levering en desgewenst(e) montage van zonwering;
  • Veilig geteste producten volgens Europese normen (CE gemarkeerd);

 

Online uw zonwering besteld... Afgeleverd én gemonteerd bij u thuis!

Zonwering Vossen biedt een volledige webshop waar u zelf uw zonwering kunt samenstellen. Geef de juiste maten in en selecteer vervolgens alle gewenste materialen, kleuren en opties. Vervolgens leveren en (indien gewenst) monteren wij de zonwering bij u in Waalre.

U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Ook kunt u onze showroom aan de Gestelsestraat 86a bezoeken, hier kunt u een keuze maken uit ons volledige assortiment.